LA CUINA MARROQUINA

150 RECEPTES

Autor: CAIMEL VALLS, GEORGINA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

LA CUINA MARROQUINA

LA CUINA MARROQUINA

17,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2016
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i …

Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggeriments per provar petites variacions per tal de millorar el resultat de cada plat. Així mateix, coneixereu la cuina de les festes tradicionals marroquines i hi trobareu idees culinàries per a les grans ocasions.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

LA CUINA MARROQUINA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-496-5
EAN:
9788490344965
Nº páginas:
256
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
(Sils, 1975), formada en Empresarials i Economia, treballa en l'administració d'una empresa de transports a Lloret de Mar. El seu interès per la cuina marroquina va començar quan va conèixer el Nour Eddine, el seu marit, natural de Casablanca. Anotava les receptes que li explicava, i també aquelles que veia fer a la seva mare, germanes i ties en els viatges al Marroc. Comprava llibres de cuina marroquina de manera compulsiva, com una forma de superar els problemes de comunicació que tenia amb la família del seu marit. Quan va aprendre francès, també es va submergir en el món dels blogs especialitzats en cuina. Al cap d'un temps, va decidir crear el seu propi blog de cuina marroquina, en català, per facilitar l'aprenentatge de tothom qui havia estat seduït per la màgia de la cuina i cultura marroquines.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar